NDIHME / +355 4 223 5378
cebelia_3-qendis
cebelia_3-qendiscebelia__-_qendiscebelia_2-qendiscebelia_1-qendis

Cebelia

Ref.167

TE DHENAT E PRODUKTIT
Cebelia
Tipi: Fije per grep dhe qendisje
Perberja: Fije 100% pambuk me fije te gjate
Masa: 10,20,30,40

Nje fije qe i reziston kohes! Ideale per pune te rafinuara dhe elegante si: centro,jastik,mesore tavoline,bordura.
Fije skoceze

Keshillohet te lahet ne temperature te ulet

Produkte të ngjashme

Log in

create an account