NDIHME / +355 4 223 5378
lumina_1-qendis
lumina_1-qendislumina_crochet_thread_-_qendis

LUMINA

Ref.141

TE DHENAT E PRODUKTIT
Babylo
Tipi: Fije per grep
Perberja: Fije viskoze dhe poliester
Pesha: 20 gr
Masa: One size

Produkte të ngjashme

Log in

create an account