NDIHME / +355 4 223 5378
special_cord1-qendis
special_cord1-qendisspecial_cord-qendis

Special Cord

Ref.151

TE DHENAT E PRODUKTIT
Babylo
Tipi: Fije per grep dhe qendisje
Perberja: 100% pambuk fije e gjate
Pesha: 20 gr
Masa: No.20,30,40,50,60,70,80,90,100

Produkte të ngjashme

Log in

create an account