NDIHME / +355 4 223 5378
special_lace_-_qendis
special_lace_-_qendisspecial_lace1-qendis

Special Lace

Ref.19

TE DHENAT E PRODUKTIT
Special lace
Tipi: Fije per grep dhe qendisje
Perberja: 100% pambuk fije e gjate
Pesha: 5 gr
Masa: No.80

Produkte të ngjashme

Log in

create an account