NDIHME / +355 4 223 5378
20170211_142735

Set cante dhe grykashke.

Set:003

Set per djem,grykashke dhe cante.

Grykashka ka permasa 20 cm,material i pershtatshem per femije.

Canta ka permasa 27*37 cm.

Per porosi na kontaktoni ne dritaren POROSIT.

 

Produkte të ngjashme

Log in

create an account