NDIHME / +355 4 223 5378
dmcaidafabric_large
dmcaidafabric_large321_1251843241712_765033281415_266409463800_1887106605310_19426066725282_oro_1341932036ecru_97620511blanc_367543408

Aida

Aida_

DMC AIDA,është një cope 100%pambuk,me thurje kuadratike precise,me vrima të dukshme, që e bëjnë këtë material lehtësisht të përdorshëm dhe lejon gjilpërën të kalojë kollaj nëpër të.DMC AIDA,duket shumë bukur e përfunduar,dhe gjëndet në ngjyra dhe madhësi të ndryshme.Ngjyrat e copave,kane numrat e ngjyrave te Moulineve te DMC.

Aida Cotone
2,4 pts/cm - 6 ct
DM022 - 5 m x 110 cm

Blanc
Ecru

Aida Cotone
4,4 pts/cm - 11 ct
DM124 - 10 m x 110 cm

Blanc
Ecru
 

Aida Cotone
5,5 pts/cm - 14 ct
DM222 - 5 m x 110 cm

Blanc
712
Ecru
415
800
321
310
5282

DM224 - 10 m x 110 cm

Blanc
712
Ecru

DM244 - 10 m x 156 cm

Blanc
712
Ecru
 

Aida Cotone
6 pts/cm - 16 ct
DM844 - 5 m x 110 cm

Blanc
712
Ecru
 

Aida Cotone
7 pts/cm - 18 ct
DM322 - 5 m x 110 cm

Blanc
712
Ecru
  

Log in

create an account