NDIHME / +355 4 223 5378
aidalinen_large
aidalinen_large842_460320969ecru_439196198

Aida Lino

Aida Lino

Nje cope e bukur si Lino, dhe e lehte per tu qendisur si Aida.Nje mbeshtetese ideale per punimin kryq.Material me kuadrata precise per kalimin e gjilperes dhe ruajtjen e rregullit te kryqeve.

Aida di lino
5,5 pts/cm - 14 ct
DM224L - 10 m x 110 cm

Ecru
842
 

Log in

create an account