NDIHME / +355 4 223 5378
800_2143448759
800_2143448759ecru_899011798blanc_2467458103865_1870415791

Etamine

Etamine_

Cope me perberje pambuk dhe leshi,me thurje të madhe lehtësisht e qëndisshme perdoret për kuverta krevati,perde,jastek,veshje.

Etamine 10 fili/cm

DM532 - 5 m x 156 cm

B5200
3865
ECRU
800

Etamine 11 fili/cm

DM544A - 10 m x 141 cm

B5200
3865
ECRU
 

Log in

create an account