NDIHME / +355 4 223 5378
dmc28linensm_large
dmc28linensm_large3726_265813072712_1674985505739_1217805765312_1874456763784_2110180860318_644096933306_2082784334842926_9137249623866_5651981403865_6877423123782_113516998954_325047695blanc_1814218451b5200_1202910975ecru_1092303425

Lino

Lino

Copat Lino te DMC jane te perbera nga 100% lino,qe i japin nje pamje te bukur dhe me shkelqim.Linoja e DMC eshte e prodhuar posacerisht per tu qendisur me dore,fale kuadratave shume te rregullta,te domosdoshme per qendisje.
Jane disa lloje ngjyrash dhe madhesish.

Lino 10 fili/cm
DM732 - 5 m x 141 cm

3782
3865
B5200

Lino 11 fili/cm

DM432 - 5 m x 141 cm

B5200
3865
712
739
3866
842
3782
954
312
784
306

DM432SO - 5 m x 141 cm

318
3726
926

DM464 - 10 m x 180 cm

3865
B5200
ECRU
3782
 

Log in

create an account