NDIHME / +355 4 223 5378
colbert_wool_1-qendis
colbert_wool_1-qendiscolbert_wool_-_qendiscolbert_wool_2-qendis

Colbert wool

Ref.486

TE DHENAT E PRODUKTIT
Tipi: Fije per qendisje,grep
Gjatesia: 8m
Perberja: 100 % lesh
390 ngjyra

Fije e leshte e bute ne te prekur dhe e lehte per tu punuar.Mund te perdoret per te qendisur kanavaca,jastek dekorativ,rrugica.

Log in

create an account