NDIHME / +355 4 223 5378
needle_threader
needle_threaderneedle_threader_use

Aksesorë për futjen e perit në gjilpërë

Ref.6112/6

TE DHENAT E PRODUKTIT
Lloji: Aksesor
Teknika: Qëndisje tradicionale, Punim Kryq

Lehtëson vendosjen e perit në gjilpërë. 3 hapa që mbulojnë të gjitha llojet e gjilpërave dhe fijeve.

Log in

create an account