NDIHME / +355 4 223 5378
etamine_blanc_2045436592
etamine_blanc_2045436592blanc_803670607ecru_1603369826

Aida Magic Guide

Aida_Magic_Guide_

Një zbulim i DMC,gjithmonë në shërbim të qëndisjes me copën AIDA.Aida Magjike,e ben punën me kryq shumë më të lehtë dhe të shpejtë,duke zvogëluar gabimet në maksimum.Aida Magjike është e kuadratuar komplet,me vija rose tek Aida e bardhe,dhe vija të verdha tek Aida Ecru,per te ndihmuar ne punen me numurim,vija qe zhduken me një lajre të lehtë te materialit pas perfundimit te punës.

Aida Cotton 5,5 pts/cm

DM222MG - 5 m x 110 cm

Ecru
Blanc

DM322MG - 5 m x 110 cm

Ecru
Blanc

Etamine 10 fili/cm

DM534MG - 5 m x 156 cm

Ecru
Blanc

Log in

create an account