NDIHME / +355 4 223 5378
thread_cutter_pendant

Varëse prerëse fijesh

Ref.6120-3

TE DHENAT E PRODUKTIT
Lloji: Aksesor
Teknika:Qëndisje tradicionale, Punim Kryq
Për të gjitha llojet e fijeve

E varur në nje zinxhir ose fjongo që mund të vendoset në qafë. Praktike dhe e rafinuar, të vjen gjithmonë në ndihmë, pa rrëmujë!

Produkte të ngjashme

Log in

create an account