NDIHME / +355 4 223 5378
embroidery_machine-_qendis

Embroidery machine

Ref.237

TE DHENAT E PRODUKTIT
Tipi: Fije per makine
Gjatesia: 500 m
Perberja: 100 % pambuk
224 ngjyra

Fije e pershtateshme per qepje me makine. Ofron nje game ngjyrash te shndritshme. Masa 50, vecanerisht e vleresuar per finesen dhe rezistencen

Produkte të ngjashme

Log in

create an account