NDIHME / +355 4 223 5378
set_carcafe_2

Set carcafesh me tantelle

sc:002

Seti perfshin:

  • 240*280 cm carcafi siperm
  • 220*240 cm carcafi poshtem
  • 55*75  cm dy jasteke

Materiali:Pambuk 100%

Firma materialit:Victoria ,Made in Italy

Teknika punimit:Pune me grep dhe azhure

 

 

Produkte të ngjashme

Log in

create an account