NDIHME / +355 4 223 5378
20170306_102453

Kornize e personalizuar

pf:003

Kornize e rrumbullaket e personalizuar.

Mund ta personalizoni kete model me emrin dhe mesazhin qe deshironi.

Permasat e kornizes 18*18 cm.

Qendisur ne cope Aida,mouline DMC Art 117.

Teknika:Pune me kryq,me numerim nga skema.

Per porosi na kontaktoni ne dritaren POROSIT.

Produkte të ngjashme

Log in

create an account