NDIHME / +355 4 223 5378
20170408_135618_1136446874

Life is Lo

pf:006

 

Kornize e personalizuar.

Mund ta personalizoni kete model me emrin dhe mesazhin qe deshironi.

Permasat e kornizes 25*30 cm.

Qendisur ne cope Aida,mouline DMC Art 117.

Teknika:Pune me kryq,me numerim nga skema.

Per porosi na kontaktoni ne dritaren POROSIT.

Produkte të ngjashme

Log in

create an account